Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fast & Furious Crossroads: Πρώτο gameplay trailer, καλοκαιρινή ημερομηνία κυκλοφορίας και δράση και στην Αθήνα!

*
Η Bandai Namco Entertainment Europe ανακοίνωσε καλοκαιρινή ημερομηνία κυκλοφορίας για το Fast & Furious Crossroads και δημοσίευσε το πρώτο gameplay trailer του! Το παιχνίδι της Slightly Mad Studios θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου 2020, αφήνοντας τη σύνδεση με την νέα κινηματογραφική ταινία της σειράς που έχει ήδη αναβληθεί για το 2021. Το νέο υλικό παρουσιάζει το single player story mode του τίτλου που επεκτείνει την ιστορία του franchise με τους Vin Diesel, Michelle Rodriguez και Tyrese Gibson να δίνουν ξανά σάρκα και οστά στους χαρακτήρες Dom, Letty και Roman αντίστοιχα. Ο τίτλος θα μας ταξιδέψει σε περιοχές του πλανήτη όπως η Αθήνα, η Βαρκελώνη και το Μαρόκο, ενώ στο καστ θα συμμετέχουν και οι Sonequa Martin-Green (Star Trek: Discovery, The Walking Dead) και Asia Kate Dillon (Billions, John Wick: Chapter 3 – Parabellum). Το Fast & Furious Crossroads θα είναι διαθέσιμο στις 7 Αυγούστου 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*